2020-12-05 06:31:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ne keseregjen a múltbeli eseményeken, hibákon

Napi horoszkóp december 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Már nagyon vágyik egy kis pihenésre. Sokat dolgozott, segített másoknak, ezért most kimerült. Új barátságot köthet, ám nem szabad azonnal vakon megbíznia benne. Várjon egy kicsit, amíg jobban kiismeri az illetőt.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold az Oroszlán jegyében van. Régi szép emlékek jutnak eszébe egy szerelmével kapcsolatban, amit mindenképpen érdemes megőriznie. Lehet, hogy felbukkan az illető. A meditáció a legjobb módja, hogy újra értékelje a múlt eseményeit.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Sűrű napok várnak önre az ünnepekig. Hiába tervezne meg mindent pontosan, a fontos döntésekkel várjon még egy kicsit, mert most nem látja jól át a helyzetet, vagy nincs minden fontosabb információ birtokában.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold az Oroszlán jegyén halad keresztül. Ma mindent megtesz a családi harmónia megteremtéséért. Arra viszont figyeljen, hogy ön szereti a teátrális jeleneteket, amikor saját áldozatkészségét vagy hősiességét emelheti ki mások előtt, és ez némi visszatetszést kelthet a családtagjaiban.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Boldog, önfeledt pillanatok várják ezen a hétvégén. Bátran kimondja gondolatait, elképzeléseit, mert a párja pozitívan fogad mindent. Pénzügyeit nézze át, és meggondoltan vásárolgasson. A romantika előtérbe kerül szombat este.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Értelmetlen, sőt képtelen telefonhívásokat kap. Sok forog kockán, ezért szigorúan kezében kell tartania az eseményeket. Elképzelhető, hogy valaki rosszindulatú pletykáival alaposan megkavarja ön körül a dolgokat...


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ügyesen vásárolhat, a nagy tolongásban értékes tárgyakat szerezhet meg, akciós árakon. Barátjának vagy boltos ismerősének sokat köszönhet, aki megint jó tanácsokat adhat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Remek hangulatban telik a hétvége. Már most fogjon hozzá a karácsonyi díszítéshez, vásárláshoz, ne hagyja az utolsó napokra. Tervezze meg az ünnepi menüt is!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Érdekes könyvek kerülnek kezébe, aminek nem tud ellenállni, így ideje nagy részét olvasással tölti. Élvezi az ünnepi készülődés meghitt pillanatait, az esti nagy beszélgetéseket. Vegyék elő a társasjátékokat is!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nincs nagy kedve kimozdulni otthonából, mégis tegye azt. Tervezzen olyan programot, ami kedvez az egészségének, közérzetének. A jó levegő, a mozgás teljes kikapcsolódást jelent most a Baknak.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Minden a terve szerint alakul, csak a költekezésben kell óvatosabbnak lennie. A legszívesebben mindenkinek drága ajándékokkal készülne, de nehogy év végére kiürüljön pénztárcája, tartalékoljon szilveszterre is!


Halak: II. 19. - III. 20.

Az a legfontosabb, hogy a jövőbe tekintsen, ne keseregjen a múltbeli eseményeken, hibákon. Csupán a tanulságokat vonja le. Magánéleti döntéseit nem kell másokkal közölni, csak azzal a személlyel, akiben teljesen megbízik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: